0 Comments


Yönetim Noktası - Founder

2011 yılından beri yan iş kolu olarak yaptığı yönetim danışmanlığı işini 2018 yılında ana iş olarak yapmaya başladı. Aynı zamanda Saloğlu Azerbaycan firması adına Türkiye Ofis direktörü görevini üstlendi ve Dünya çapında yapılan satın almalardan sorumlu direktör olarak çalışmaya devam ediyor. 

3 Moms Design and Furniture - İhracat Koordinatörü

6.2018-11.2018 İstanbul.

Verdiği danışmanlık ile firmanın yurtdışına açılmasını sağladı. İşletme standartlarını ihracat yapar hale getirdi. Şu anda yönetim kuruluna gönüllü katılım sağlamaktadır.

Çilek Mobilya - İhracat Müdürü

12.2014- 6.2018İstanbul(Avr.) - Türkiye Tam Zamanlı

Çocuk mobilyası sektöründe lider firma Çilek Mobilya A.Ş'de ihracat müdürü olarak çalıştı. Kendisine bağlı 3 saha satış elemanı, bir operasyon görevlisi ve bir mimar bulunuyordu. Yönettiği 201 adet bayinin bünyesinde çalışan 600 kişi civarı satış elemanıyla da birebir çalışma imkanı yakalamıştır.

Yıllık 30 Milyon Türk Lirası toptan, Yaklaşık 100 Milyon Türk Liralık perakende olmak üzere satış bütçesini yönetmektedir.

Yeni bayilerin bulunması, yeni mağazaların açılması, lokal operasyon çözümlerinin belirlenmesi ve en iyi opsiyonun seçimi, satış personeline eğitim verilmesi, girişimciye işletme eğitimin verilmesi. Bayiye stok yönetimi satış planlama konularında danışmanlık verilmesi konularında çalışmaları bulunmaktadır.

Sorumlu olduğu ülkeler arasında Rusya, Ukrayna, İran, Kazakistan, Azerbaycan, Moğolistan, Türkmenistan, Gürcistan, Ermenistan, Kuzey Amerika, Kolombiya, Brezilya, Ekvador, Panama ve Kıbrıs yer almaktadır.


Çilek Mobilya - Yurtdışı Bölge Müdürü

04.2012-12.2014   (2 yıl, 8 ay) İstanbul(Avr.) - Türkiye Tam Zamanlı.

Yıllık bazda 10Milyon Türk Lirası toptan satışı yönetti.

Kendisine bağlı çalışan 19 ülkede 40'tan fazla satış noktasının yönetimini gerçekleştirdi. 
Yurtdışındaki bayiler ile koordinasyon, Yerinde ziyaret ve bayi değerlendirme, Yeni çıkan ürünleri müşterilere özellikleri ile lanse etme,Turquality desteklerinde ve mağaza içi eleman eğitimlerinde bulunma, Yurt dışı fuarlara iştirak etme, Durumu üstlere ve yönetim kuruluna raporlama, Perakende kuralları ve mağazacılık kurallarının bayiye ve çalışanlarına anlatılması, yeni bayiler bularak satış kanalını canlı tutma, bayi ve distribütör yönetimi genel görevleri arasında yer aldı.

2013-2014 yılları arasında bir önceki yıla göre %30 büyüme sağlamış bulunmaktadır. Bu artışa istinaden aynı şirkette İhracat müdürlüğü görevine terfi etmiştir.



Polin Waterparks & Pools Systems - Uluslararası Satış Sorumlusu

10.2010-04.2012   (1 yıl, 6 ay) Kocaeli - Türkiye Tam Zamanlı

Polin Dünya'nın en önde 3 Aquapark Proje, taahhüt firmasından biridir, Türkiye'de ise lider konumdadır.

Proje yöneticisi ve satış sorumlusu olarak çalıştı. Yıllık 7.5 Milyon TL'lik proje satışını gerçekleştirdi.

Türkiye, Orta Asya ve Ortadoğu'da olan bütün proje adımlarında sorumluydu. Satışını gerçekleştirdiği projelerden eş zamanlı olarak proje yöneticiliğini de sürdürdü.


Tower INC. - İdari İşler Müdürü

12.2006-02.2010   (3 yıl, 2 ay) Tam Zamanlı

San Francisco nun %60 Otoparklarının işletmecisi olan Tower Valet Parking Inc. de idari işler müdürlüğü görevini icra etti. Altyapı işlemleri, bankacılık hesap işleri, çalışanların iş takviminin haftalık planlanması, mülk sahipleri ile koordinasyon ve özel organizasyonlar için hizmet satışı çalışmalarında bulundu.


Mersin Coca-Cola İç. - Pazarlama Elemanı

12.2003-01.2004   Mersin, Sezonluk Çalışan // Proje Bazlı

Mersin Carefour'da Coca-Cola satış elemanlığı yaptı, Büyük hipermarketlerde ürün tanıtımı yapmak, Ürün özelliklerini anlatmak ve promosyon yapmak, Ürünlerin teşhirini kuvvetlendirmek, Hergün sonunda satış raporu almak ve promosyona ihtiyaç duyulan segmentlere ve ürünler için promosyon talepleri geçmek sorumlulukları arasındaydı.


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. - Satış Uzman Yardımcısı

06.2003-09.2003   (3 ay) İstanbul(Avr.) - Stajyer

Satışların ön muhasebeleştirme işlemleri, Müşteri temsilciği kapsamında ürünlerin sevkiyat zamanını müşterilere bildirme, Müşterilere cari hesaplarının takibini ve bildirimini yapmak stajer olarak yaptığı işler arasındaydı. Tüm işlemler ERP üzerinden yapılmaktaydı.